Det börjar med gult

Krokus

Det börjar med gult i min trädgård. Vintergäck och sen krokus. En liten fredagsbukett har jag gjort av dem tillsammans med några små påskliljor köpta ifrån Ica.

Jag ska försöka så en del frön den här helgen som jag samlade in i höstas. Lite svårt att komma igång bara då jag är lite osäker på hur jag ska gå till väga… Jag har läst om flera olika metoder så kanske får bli att testa lite av varje. Allt för att öka chansen till att någonting ska gro! Det är bland annat stjärnflocka, vallmo, stockros och en massa massa mer…

Kanske plockar vi fram en del trädgårdsmöbler och röjer upp lite i trädgården efter senaste renoveringar… Önskar er en trevlig helg!
Kram Amelie

Blommor-2L

 

Tags: No tags

5 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *