En ny favorit

Övrehallen-1L…har hittat hem till oss. Jag funderade länge. För den var svart och vit och det är lixom inte jag. Men jag hade sett den och kunde bara inte få den ut ur mitt huvud. Så bestämde mig för att slå till och sen fick den bara passa in helt enkelt. Å nu har jag så många ställen jag vill ha den på så jag kan lixom inte bestämma mig..  Men nu får den ligga här ett tag. =) Å kudden, den är från Day Home.

Jag plockar fram ullfiltar, hänger upp slingor och funderar på vart alla ljusstackar har tagit vägen. I vilken låda har jag egentligen lagt dem? Det börjar faktiskt känns ok med höst.

Jag har en dröm också, eller jag har ju flera. Men en är att ha en liten webbshop med fotoprints till försäljning. Kanske denna ↓ Stenros skulle kunna få vara med där.

Imorgon ska jag redigera bilder och göra äppelringar. Alltså = Bra dag. Hoppas ni med, ska ha en bra dag! ♥

Övrehallen-5L

Övrehallen-3L

Övrehallen-2L

8 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *