Om murbruk och hemma hos reportage

Äpplen-1I tisdags var fotografen Lina Östling och inredningsstylisten Johanna Flyckt Gashi här och gjorde ”hemma hos” reportage. Jag hade ledigt och lagade lunch samt  sprang runt lite nervöst och skickade unna grejer lite här och där. Så goa tjejer båda två. Och så proffsiga. Ska bli så spännande att se hur och var det hamnar i tryck! Inte tänkte väl jag på det, när vi köpte vårt hus för två och ett halvt år sedan att det här skulle bli aktuellt…

I onsdags lade min sambo grundputs på garagebyggnaden som håller på att förvandlas till ateljé/studio. Najs att det händer något på den fronten, även om det ”bara” gäller utsidan än så länge =) Ibland drömmer jag mig bort om hur bra det ska bli där nere, 50 km2 öppen planlösning och ett fönster som är (jag vet inte hur stort) ca 10 x 3 m.

I torsdags fotograferade jag en underbar liten ettåring ute på landet. Som jag älskar landet, grusvägar, åkermark och ekar. Det är livet för mig. Och någon gång ska jag tillbaka dit. Till landet. Sommarstuga el nytt boende. Tiden visar.

Och annars då. Jo vi jobbar på att hålla jämn takt med vad som faller ner på marken från träden. Eller ja, mina killar gör det. Varför bara ta ett äpple när det finns flera hundra?

Underbar solig helg till er!

Äpplen-2

 

 

4 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *