Se på mig

Retuna_2LEn färg, en form, eller en viss patina. Vad är det egentligen som gör att man faller för just det föremålet på loppis eller i vintagebutiken?

Utställningen Se på mig är resultatet av ett samarbete mellan mig och Karin Envall som driver butiken Kokong inredning och rekvisita i Torshälla. Idag var det invigning av Sveriges första Återbruksgalleria Retuna i Eskilstuna. I samband med det hade vi en liten vernissage i deras lokaler.

Retuna är en plats som sprudlar av kreativitet och just återbruk. Det stora dragplåstret är Stadsmissionen men vid sidan av dem fanns flertalet besöksvärda butiker och även den kreativa utbildningen Recycle Design som Eskilstuna folkhögskola står för kommer ha delar av sin verksamhet här. Så är det någon som har vägarna förbi Eskilstuna och gillar vintage och återbruk så kan jag varmt rekommendera ett besök hit!

Retuna_1L

Retuna_3LJag såg några finheter inne på Stadsmissionen men dom här godingarna som hade parkerat sig i den festliga sandlådan gjorde det väldigt svårt för mig att ställa mig i den ca 20 meter kö som bildats. Kanske måste dit en snabbis i morgon och se om guldkornen finns kvar…

Retuna_4L

Retuna_6L

Retuna_5LTrevlig helg!

Tags: No tags

12 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *